ΠΑΜΦΙΛΑ

ΠΑΜΦΙΛΑ
Ενα πρoάστιο της Μυτιλήνης.

ΣΙΓΡΙ

ΣΙΓΡΙ
ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΑΡΑΛΙΑ
Powered By Blogger

Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Νίκη της ΔΑΠ - ΝΔΦΚ στις φοιτητικές εκλογές στη Μυτιλήνη | Ενισχυμένη η ΠΑΣΠ


Νίκη της ΔΑΠ - ΝΔΦΚ στις φοιτητικές εκλογές στη Μυτιλήνη | Ενισχυμένη η ΠΑΣΠ
Διατήρησε και σε αυτές τις εκλογές την πρωτιά της η ΔΑΠ - ΝΔΦΚ και κράτησε στο ακέραιο τα ποσοστά της, με τάση μάλιστα ενίσχυσης, αφού από το 43,9% άγγιξε σε αυτές τις εκλογές το 44%   στις φοιτητικές εκλογές στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Ενισχυμένη ωστόσο και μάλιστα κατά τέσσερις σχεδόν μονάδες εμφανίζεται και η ΠΑΣΠ η οποία πάντως παρέμεινε δεύτερη, αύξησε ωστόσο τα ποσοστά της από 25,9% στις προηγούμενες εκλογές, σε 29,3%.
Το κλίμα "πόλωσης" που πήγε να δημιουργηθεί με τον "πόλεμο ανακοινώσεων" μεταξύ ΔΑΠ και  ΠΑΣΠ αλλά και τα "επεισόδια" μεταξύ οπαδών στο παρασκήνιο της προεκλογικής περιόδου, δεν φάνηκε να επηρεάζουν το αποτέλεσμα των φοιτητικών εκλογών στη Μυτιλήνη.
Η ΔΑΠ - ΝΔΦΚ αναδείχθηκε πρώτη και στα έξι τμήματα, η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ –πετυχαίνοντας μάλιστα αυτοδυναμία στο τμήμα Περιβάλλοντος– με την ΠΑΣΠ να χάνει στο «νήμα» το τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας για μία ψήφο και στο τμήμα Γεωγραφίας να έρχεται δεύτερη με εννέα ψήφους διαφορά από τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ.
Σταθερές έμειναν οι υπόλοιπες παρατάξεις σε σχέση με τις περσινές εκλογές, διατηρώντας τα ποσοστά τους. Ωστόσο μικρή πτώση σημειώθηκε στα ανεξάρτητα σχήματα καθώς και στην ΑΡ.ΕΝ.
Μεγάλη ήταν η συμμετοχή των φοιτητών στις εκλογές ενώ η εκλογική διαδικασία κύλησε ομαλά χωρίς απρόοπτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου