ΠΑΜΦΙΛΑ

ΠΑΜΦΙΛΑ
Ενα πρoάστιο της Μυτιλήνης.

ΣΙΓΡΙ

ΣΙΓΡΙ
ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΑΡΑΛΙΑ
Powered By Blogger

Σάββατο 18 Απριλίου 2009

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΥΤΙΛΗΝΗ

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΙ...

4 σχόλια:

  1. Σήμερα όλοι μιλούν για μια Μυτιλήνη που δυστυχώς έχει όλα τα πλην μιας μεγαλούπολης-αν και οι συνχρονες Ευρωπαϊκές πόλεις δεν έχουν τετια προβλήματα-δηλαδή βρομιά,εγκαταληψη από τη πολιτεία και χάλια δρόμους. Όλα τα αυτοκίνητα ιδιωτικά και όχι υποφέρουν από ένα απαράδεκτο οδικό δικτειο .Ο κ. Δήμαρχος που είχε υποσχεθεί λαγούς με πετραχειλια δυστυχώς δεν κάνει τίποτα.Θαρεις και μένει σε άλλη πόλη.Το πιο περίεργο όμως σ αυτό που συμβαίνει είναι η ανέχεια των πολιτών. Πουθενά δεν βλέπω αντίδραση για μια απαράδεκτη εικόνα που παρουσιάζει η Μυτιλήνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αληθεια που ειναι οι αστυφυλακες και οι τροχονομοι της Μυτιληνης? Στα γραφεια θα βρης μπολικους αλλα στους δρομους κανενα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σήμερα γιορτάζει ο Πολιούχος της πόλης μας.Το μεσημέρι θα γίνει και ποδηλατοδρομεια... χαράς ευαγγελεια λιπών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το καλοκαιράκι μπήκε για τα καλά. Ο Μυτιληνιός τα έπαιξε με τη ζέστη ...Αν και δεν έχουμε δει ακόμα καύσωνα οι παραλίες έχουν τις τιμητικές τους. Αλήθεια τι πιο όμορφο από το να πας το βραδάκι στη παραλία για μια μπυριτσα ? Αυτό το προνόμιο λιπει από τον Αθηναίο που "ψήνεται" μέσα στην τσιμεντουπολη. Έχουμε λοιπόν και τα καλά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή